Stukot w silniku M3 e36 3,2
Re: Stukot w silniku M3 e36 3,2
nawet z mega rabatem, przy załozeniu, ze to jedynie częśc niezbędnych kosztów, budżet naprawy zblizy się do kosztu zakupu całego motoru
tylko ze ciezko kupic motor 3.2 a jeszcze trudniej zdrowy. poza tym jak kupisz drugi to tez nie wiesz ile polata, moze sie okazac ze lipa.
nikt nie mówił, ze będzie łatwo, ale warto poszukać, ostatnio widziałem taki motor na allegro
widziales Bombelku, wujek Adams zalatwil dobra eMke a Ty szukasz starych 

a tak w ogóle skąd zakupiłeś auto? bo wiesz.. są różne formy prawne dotyczące takich sytuacji. rękojmia itp.... dotyczy to także aut uzywanych. odstępowanie od umowy , żądanie zwrotu części należności , pokrycia kosztów itp...itd... niemało tego jest.
my mieszkać w Polska - kraj dziczy i dymania każdego jak sie tylko da wieć wątpie że da rade coś zrobić w tym przypadku. W Niemczech np. jest opcja ubezpieczenia samochód tzw. Euro Plus i wówczas możemy naprawiać samochód z ubezpieczenia.tom pisze:a tak w ogóle skąd zakupiłeś auto? bo wiesz.. są różne formy prawne dotyczące takich sytuacji. rękojmia itp.... dotyczy to także aut uzywanych. odstępowanie od umowy , żądanie zwrotu części należności , pokrycia kosztów itp...itd... niemało tego jest.
Za darmo i okazyjnie jak to piszą w ogłoszeniach ludzie można być conajmniej zbałamuconym. Obecnie szukam wozu do driftów, też dzwonie po ogloszenicha. Ogarnia mnie rozpacza jak gadam z tymi ludźmi.
Z4 the Land Shark
E85 M54B306S3 mit SG
E85 M54B306S3 mit SG
u nas tez mozna namieszac sprzedającemu jak cos zataił, ale jak znam zycie to Bombel kupił auto na papierze za 5 tys zł. pewnie nawet by sie zgodzili zeby mu oddac tyle kasy i zabrac auto.
Ostatnio zmieniony pt lis 16, 2007 15:12 przez Tomas_M5, łącznie zmieniany 1 raz.
popraw literówki...
Sprawa przykra a tymbardziej przykra ponieważ już E36 M3 zaczynają wymierać. Gdzie kupić o od kogo samochód sprawny? Chyba graniczy to powoli z cudem
Sprawa przykra a tymbardziej przykra ponieważ już E36 M3 zaczynają wymierać. Gdzie kupić o od kogo samochód sprawny? Chyba graniczy to powoli z cudem

Z4 the Land Shark
E85 M54B306S3 mit SG
E85 M54B306S3 mit SG
to nie literówkiMakinen pisze:popraw literówki...

Tomas 3800zl 
Nie wazne. Nie sadze, ze zatail po prostu ktos mial farta. Takie rzeczy sie zdarzaja, tyle, ze pech chcial mnie tak ukarac po 90km
Ale juz sie z tym pogodzilem i szukam po prostu jak najlepszego (najtanszego) wyjscia z tej sytuacji

Nie wazne. Nie sadze, ze zatail po prostu ktos mial farta. Takie rzeczy sie zdarzaja, tyle, ze pech chcial mnie tak ukarac po 90km

Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
już nie te czasy. jakby bombel był z 3-city zaraz bym mu dał numer do radcy prawnego co by rozjechał sprzedającego za taki numer. ostatnio mój brat miał pecha i kupił auto , gdzie udowodniono "przebijanie" numerów. nie znaleziono winnego , ustalono , że auto jeździ juz tak od lat. co nie zmieniło faktu , że sprzedający musiał kasę bratu oddać. (sprawę rozstrzygnął sąd)Makinen pisze:
my mieszkać w Polska - kraj dziczy i dymania każdego jak sie tylko da wieć wątpie że da rade coś zrobić w tym przypadku. W Niemczech np. jest opcja ubezpieczenia samochód tzw. Euro Plus i wówczas możemy naprawiać samochód z ubezpieczenia.
Za darmo i okazyjnie jak to piszą w ogłoszeniach ludzie można być conajmniej zbałamuconym. Obecnie szukam wozu do driftów, też dzwonie po ogloszenicha. Ogarnia mnie rozpacza jak gadam z tymi ludźmi.
Generalnie nie sadze, ze jest to wina sprzedajacego, wiec nie roszcze do niego zadnych pretensji, ani moralnych, ani prawnych 

Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
To samo chciałem napisać.
Ciężko, żeby koleś co sprowadza kilka samochodów miesięcznie sprawdzał je i dawał na nie gwarancję. Jak chcesz gwarancję to do salonu
M3 to specyficzny wóz. Panewki ciężko zdiagnozować zanim zaczną stukać.
Ciężko, żeby koleś co sprowadza kilka samochodów miesięcznie sprawdzał je i dawał na nie gwarancję. Jak chcesz gwarancję to do salonu

M3 to specyficzny wóz. Panewki ciężko zdiagnozować zanim zaczną stukać.
To się nazywa przypadek losowy. Nie była to "wada ukryta".
Swoją drogoą, ciekawe ile kosztuje w DE takie EuroPlus do 10-ęcio letniego M3.
M3 E36 powoli przechodzi do poziomu M3 E30.
Swoją drogoą, ciekawe ile kosztuje w DE takie EuroPlus do 10-ęcio letniego M3.
M3 E36 powoli przechodzi do poziomu M3 E30.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
próbowałeś pod nr, który podałem?